Interieur

Bij glas denken we misschien niet meteen aan een element voor je interieur. Meestal denken we bij glas aan ramen en wellicht deuren. Maar binnen een interieur zijn er een tal van glasoplossingen die je kan toepassen. Glas in je woning, kantoor of openbare ruimte zorgt voor een luxe, exclusieve en lichte uitstraling. De laatste jaren is het gebruik van glas binnen flink toegenomen.

Glazen deuren – Royal-Door

Glazen deuren, schuifdeuren en wanden geven uw woning of kantoor een moderne uitstraling en zijn tijdloos in vormgeving.

Glazen trappen en traptredes – Royal-Walkable
Met een glazen trap zorg je voor een fysieke verticale maar open verbinding tussen verschillende ruimtes in een gebouw. Het ruimtelijk effect wordt sterk vergroot bij het installeren van een glazen trappenhuis. Met een glazen trap creëer je licht, ruimte en een optimaal gebruik.
Glazen scheidingswanden – Royal-Safe Soundcontrol
Glazen scheidingswanden worden veelal geplaatst in kantoren en worden vooral toegepast om een grote ruimte op te splitsen in verschillende ruimtes zonder het open en transparante gevoel te verliezen.
Glazen maatwerk douche cabines – Royal-Douche

Royal-Douche, onderdeel van Nissink Business Glass bv, meet in – produceert, en installeert glazen douchecabines op maat. De douchecabines van Royal-Douche brengen finesse in uw badkamer interieur. U kunt de douchedeuren en wanden in iedere gewenste breedte, hoogte en met een ruime keuze aan beslag verkrijgen. Er is een speciale verkoop map beschikbaar waaruit het dealer netwerk de verkoop kan faciliteren.

Glazen keuken achterwanden
Nissink Business Glass meet, levert en plaatst glazen keuken achterwanden. Deze vorm van keuken design is een functionele en moderne manier om uw keuken een strak uiterlijk te geven. Naast het plaatsen van een glazen achterwand in de keuken kan het glas ook elders in huis een mooie plaats krijgen. Bijvoorbeeld een spiegel in de badkamer, slaapkamer of toilet.
Glazen vloeren – Royal-Walkable
Glas is een veilig en transparant product en leent zich bij uitstek voor een glazen vloer. Met een vloer van glas creëert u meer licht en ruimte. Ook kan de wereld er door een glazen vloer heel anders uit zien. Het lopen over glas kan in het begin nog een beetje een onwennig en vreemd gevoel geven. Vaak omdat men denkt dat het onveilig is. Dit is totaal niet nodig. Het glas dat wordt gebruikt voor glazen vloeren is gelaagd glas. Ditzelfde glas wordt ook gebruikt bij glazen trappen. Het gelaagde glas bestaat zoals de naam al zegt uit meerdere lagen glas en wordt verbonden met een interlayer. Het programma Royal-Walkable beschikt ook over afwerkingen die zorgen voor een antislip oppervlak tot wel een R waarde van 13.
Glazen displays
Display glas is een verzamelnaam voor specialistisch glas dat wordt gebruikt voor boordinstrumenten, dashboards van voertuigen, touchscreens voor smartphones en tablets, televisieschermen, digitale informatieborden en oneindig veel andere toepassingen. Display glas wordt meer en meer gebruikt en dat vraagt om grote hoeveelheden in allerlei soorten en maten.
Glazen liften voor het interieur

In het segment liften is levertijd en prijs van doorslaggevend belang. Hier heeft NBG op geanticipeerd door het interne productie systeem zo in te richten dat aan deze belangrijkste criteria positief invulling kan worden gegeven.

Eigen creaties / design

Als u glastoepassingen heeft die niet standaard binnen een categorie te vangen zijn, zijn wij in staat om deze voor u te realiseren.

Translate »