Exterieur

Balkon beglazing

By 12/04/2023 mei 3rd, 2023 No Comments

Balkon beglazing

Balkonbeglazing. Bescherming tegen wind, regen en vuil en een open deur naar de zon. Creëer meer leefruimte met het plaatsen van balkonbeglazing. Nissink biedt balkonbeglazing met specifieke eigenschappen die voldoen aan uw wensen en de huidige richtlijnen van exterieur glas. Een beglazing die stevig is, perfect gemonteerd en mooi afgewerkt is. De balkonbeglazing van Nissink Business Glass staat garant voor ene levenlang genieten.

Balkonbeglazing schuifdeursystemen

De Sunflex SF25 glazen balkonschuifwanden brengen hier een perfecte oplossing. Dankzij deze mobiele wind- en weersbestendige beglazing kunt u uw buitenruimtes veel langer gebruiken dan dat de zomer duurt. Zo verhoogt u op een fraaie manier de kwaliteit van uw woning. Dat kan zowel op het balkon van een flatgebouw, als aanvulling van de gevelstructuur, als via kamerhoge elementen om het terras te integreren in de leefruimte.

Balkon schuifdeursystemen met variatie

Het systeem is naar wens verkrijgbaar met vrije glasranden (SF25) of met geraamde panelen (SF30). Bij de volglazen uitvoering zorgen de open voegen tussen de panelen voor een optimale luchtcirculatie, zodat de luchtvochtigheid wordt afgevoerd. Bij de geraamde uitvoering zorgt een draai-kantelpaneel voor de ventilatie, terwijl de ruimte toch afgesloten blijft.

Translate »