Interieur

Glazen keuken achterwanden

By oktober 27th, 2020 No Comments

Nissink Business Glass meet, levert en plaatst glazen keuken achterwanden. Deze vorm van keuken design is een functionele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven.

Naast het plaatsen van een glazen keuken achterwand kan het glas ook elders in huis een mooie plaats krijgen, bijvoorbeeld een spiegel in de bad- en slaapkamer of toilet.

Glazen keuken achterwand: Meten is weten

Voor het opmeten en plaatsen van glazen keuken achterwanden is nauwkeurigheid een must. De glazen keuken achterwand dient zo strak mogelijk geplaatst te worden ( ± 2 mm). Uitsparingen voor bijvoorbeeld hoeken, stopcontacten en keukenrekken zijn tegen meerprijs mogelijk.

Aanbevolen glassoorten als glazen keuken achterwand

In principe kunt u elke glassoort gebruiken voor uw glazen keuken achterwand. De meeste mensen kiezen echter een glassoort met een coating. De uiteindelijke kleurkeuze dient daarbij te worden gemaakt op basis van glasmonsters die wij tijdens het opmeten meenemen of desgewenst opsturen.

Glas achter het kookgedeelte als spatscherm

Achter het kookgedeelte adviseren wij gehard glas, een RVS achterwand of natuursteen als spatscherm in uw keuken. Deze laatste twee combineren uitstekend in uw keuken met glas.

Voordelen van een glazen keuken achterwand (volgens onze klanten)

  •     Glas is met zijn schittering mooi om te zien.
  •     Glas maakt de keuken visueel ruimer met zijn reflecterende werking.
  •     Glas is een originele, moderne én praktische blikvanger.
  •     Glas is hygiënisch; zwarte voegranden behoren tot het verleden.
  •     Glas is makkelijk schoon te houden.

Geïnteresseerd in een glazen keuken achterwand?

Indien u interesse heeft kunt u bij ons een offerte opvragen d.m.v. ons offerteformulier. U heeft dan binnen 24 uur antwoord op de vraag wat de prijzen zijn voor uw glazen keuken achterwand. Wij raden echter aan een offerte-aanvraag via het formulier te doen, omdat u dan sneller een offerte krijgt. Afhankelijk van de drukte bellen wij dan enkele dagen later terug om de offerte door te geven voor uw glazen keuken achterwand.

De prijsaanvraag voor glas als keuken achterwand

Als u akkoord gaat met de offerte wordt door ons het glas voor uw keuken achterwand tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten. Wij nemen dan ook monsters mee waaruit u een keuze kunt maken. Hierna wordt het glas op maat gesneden, rondom poly geslepen, eventueel met hoek- en stopcontact uitsparingen en/of gaten om bijvoorbeeld een lepelrek aan op te hangen.

Bevestiging van de glazen keuken achterwand

Het glas wordt zonder schoefgaten met een speciale transparante kit langs de randen aan de muur bevestigd. Dit zorgt tevens voor een waterdichte verlijming.

Voorbereiding glazen keuken achterwand: waar u op moet letten

Zorg dat lampjes en stopcontacten voldoende draad hebben zodat het meten en plaatsen van de glazen keuken achterwand sneller kan verlopen. Een goede afwerking staat bij ons centraal.

Translate »