Interieur

Glazen scheidingswanden

By 13/04/2023 mei 3rd, 2023 No Comments

Glazen scheidingswanden

Glazen scheidingswand

Een glazen scheidingswand wordt veelal geplaatst in kantoren en worden veelal toegepast om grote ruimtes op te delen in verschillende kleinere ruimtes, dit kan zowel met vlakke als ook met gebogen panelen zonder het open en transparante gevoel te verliezen.  Nissink Business Glass heeft verschillende mogelijkheden op ten opzichte van de standaard ook geluidswerende aspecten of privacy elementen zijn in te bouwen. Uw wens is onze uitdaging.

Meer mogelijk met een scheidingswand van glas

Voor een scheidingswand van glas wordt veelal gebruik gemaakt van doorvalveilig glas (Royal-Safe veiligheidsglas). Dit glas is gelamineerd glas en verkrijgbaar een grote variëteit aan  gekleurde interlayers. Ook zijn er tal van aanvullende mogelijkheden met glazen scheidingswanden. Zo kan Nissink Business Glass voor u het glas schakelbaar maken van transparant naar tranqulent. Dit is het Royal-Privacy glas. Dit wordt veelal toegepast in kantoren. Zo kan er met een simpele druk op de knop veel privacy worden gecreëerd.

De talloze voordelen van glazen scheidingswanden

Steeds meer ondernemingen kiezen voor glazen scheidingswanden op kantoor. Met een glazen scheidingswand hebben werknemers niet meer het gevoel in een kleine ruimte te moeten werken. Het kantoor oogt door een glazen scheidingswand met deur veel ruimtelijker. Bovendien is er een betere lichtinval.

Het overzicht van management en directie wordt vele malen beter door het gebruik van glazen wanden en deuren. Glazen scheidingswanden zorgen daarnaast voor meer veiligheid. Niet alleen door het betere overzicht, maar ook vanwege de brandvertragende functie van glazen scheidingswanden.

Het is mogelijk allerlei functionaliteiten toe te voegen aan de glazen scheidingswand. Natuurlijk kunt u ook een glazen scheidingswand in uw woonruimte toepassen. Of een glazen scheidingswand in de slaapkamer of badkamer. Het is zelfs mogelijk een glazen scheidingswand buiten op het terras te maken. Nissink Business Glass B.V. zorgt voor glazen scheidingswanden in alle soorten en maten.

Hypermodern machinepark

Wij beschikken over een hypermodern machinepark, met de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Daarnaast zijn de ervaren medewerkers van Nissink Business Glass B.V. goed opgeleid en hebben enorm veel kennis over alles wat met glas te maken heeft. Iedere bewerking is dus mogelijk. Of dat nu snijden, slijpen, frezen, boren, buigen, harden, lamineren, digitaal printen of chemisch harden is. Wij adviseren en begeleiden u bij het bestellen van glazen scheidingswanden, zodat uw project een groot succes zal worden.

Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van glazen scheidingswanden? De deskundige medewerkers van Nissink helpen u de juiste keuze te maken
zodat het resultaat volledig naar wens zal zijn.

Glazen scheidingswand? Veiligheid voorop!

Wilt u een glazen scheidingswand in de douche, dan is het essentieel dat de glazen scheidingswand doorvalveilig is. Uitglijden in de douche is een risico, maar kan desastreus zijn wanneer de glazen scheidingswand breekt en versplintert. Juist om deze reden is het belangrijk om professioneel advies in te winnen.

Kiezen voor gebruikte glazen scheidingswanden of het aanschaffen van een glazen scheidingswand op een tweedehands website wordt afgeraden. De kwaliteit van het glas is erg belangrijk. Zeker wanneer mensen, kinderen, huisdieren dagelijks in de buurt komen van het glas. Door gelamineerd glas toe te passen is de kans op breken klein en zullen er minimaal splinters en scherven liggen wanneer het glas toch breekt. Bij het breken van een glasblad, zorgt de folie dat de scherven bij elkaar worden gehouden.

In een situatie waarin mensen regelmatig in de buurt komen van het glas, staat veiligheid natuurlijk voorop. Dit geldt voor een glazen wand in de woonkamer, maar ook op een balkon, in een kantoor, de badkamer of een glazen scheidingswand op het terras.

Soorten scheidingswand-glas

Bij het op zoek zijn naar glazen scheidingswanden voor uw woonkamer, kantoor of badkamer is het type glas even belangrijk als de vorm en uitvoering. Kiest u voor gelamineerd glas, of monolithisch glas? Isolatieglas, gebogen glas? Het zal een moeilijk te beantwoorden vraag zijn. Bedenken wat de eisen, wensen en verwachtingen zijn van glazen scheidingswanden maakt het vraagstuk gemakkelijker.

Bij glazen scheidingswanden op kantoor kan het bijvoorbeeld wenselijk zijn dat de transparante glazen scheidingswand ook in staat is om ondoorzichtig te zijn. Met een druk op de knop! Zodat u zelf kunt kiezen tussen privacy en ruimtelijkheid. Daarnaast is veiligheid belangrijk en wilt u graag voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Wellicht is het een goed idee om het glas brandvertragend te maken, geluidsisolatie toe te voegen of het glas thermisch te harden.

Welke voorkeuren en noodzaken u ook heeft, Nissink Business Glass B.V. adviseert u graag en heeft een oplossing in huis.

Recht-toe-recht-aan

Bij een glazen afscheidingswand denkt men vaak direct aan een vierkant, of een rechthoek. Maar wat nu als u de inrichting van het kantoor, de huiskamer of het terras anders in gedachten heeft? Wij denken graag met u mee en kunnen u ondersteunen en adviseren in de keuzes die u zult gaan maken.

Gebogen glazen afscheidingswanden zorgen ervoor dat de ruimte veel minder saai wordt. Bij gelamineerd glas kan ook worden gekozen voor getinte interlayers met diverse kleuren. Schakelbaar glas zoals het Royal Privacy glas zorgt ervoor dat de glazen afscheidingswanden met een druk op de knop kunnen veranderen van opaque naar transparant. En weer terug.

Nissink Business Glass B.V. kan uw glazen afscheidingswand op kantoor in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren leveren.

Optimale service

Ieder project vraagt om een unieke aanpak. Een keuze maken op grond van prijs of installatiegemak zou zonde zijn. Nissink Business Glass B.V. ondersteunt en begeleidt iedere toepassing en elk project van het offertestadium tot de oplevering. U kunt dus rekenen op professioneel en deskundig advies.

In de door ons gemaakte offerte wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met het bestek, het bouwbesluit en iedere wens of eis die u of uw opdrachtgever heeft. Wij adviseren een TEV analyse te laten doen. Met een TEV analyse komt de verwachting dichter bij het advies en andersom. Problemen in de uitvoering of discussie achteraf kan op deze wijze eenvoudig worden voorkomen. Een voordeel dus, voor iedere individuele schakel in het bouwproces.

Maak gebruik van deskundig advies, hoge kwaliteit, scherpe prijzen, uitstekende service en een zeer snelle levering. Nissink Business Glass B.V. staat voor maximale flexibiliteit.

Translate »