Branches

Nissink Business Glass levert glas voor alle onderstaande branches. Bent u actief in één van deze branches, dan kunnen wij ook uw bedrijf een toegevoegde waarde bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Automotive industrie

Voor de automotive industrie is Nissink actief in het aanleveren van glas voor Brancheslampen, displays in het dashboard, spiegels en meer kleine glasonderdelen. Het glas voor deze onderdelen vereisen een specifieke nauwkeurigheid in productie en het gebruik van de juiste materialen en productieprocessen. Vraag om meer informatie over de geschikte typen glas, prijzen en levertijden.

Civiele bouw

De civiele bouw sector wordt gekenmerkt door kunstwerken zoals Branchesvoetgangersbruggen, tunnels en isolatiewallen bedoeld. Glas is hierin steeds meer een aanwezig bouwmateriaal en heeft als functie te verfraaien, isoleren en door te kijken. Nissink Business Glass bv levert alle alle glassoorten op maat voor de civiele bouw sector. Vraag meer informatie via onze contactpagina.

Laboratoria & ziekenhuizen

Voor laboratoria en ziekenhuizen zijn ruimtes nodig die goed steriel te houden Brancheszijn. Instellingen als deze kunnen zich niet veroorloven plekken in de ruimte te hebben waar vuil zich kan ophopen.

Een voorbeeld hiervan is een clean room of onderzoeksruimte. Met name de wanden dienen aaneengesloten te zijn. Nissink Business Glass biedt hier een oplossing voor door de glazen wanden structuureel te verlijmen.

Dit houdt kort gezegd in dat de gebruikte platen veiligheidsglas zonder venster met een speciale soort lijm tegen de wand geplaatst worden. Zo zijn groeven of oneffenheden in de glazen wand te vermijden en kan de ruimte goed en makkelijk schoon worden gemaakt.

Royal Maritiem - specialist in jachtglas

Nissink Business Glass bv is specialist in het industrieel bewerken en Branchessamenstellingen van glas voor jachten. Onder de naam Royal-maritiem bieden wij een totaalpakket in gebogen, gehard, enkel en dubbelglas.

Bent u actief in de maritieme sector, dan kunnen wij ook uw bedrijf een toegevoegde waarde bieden. Wilt u weten hoe? Of wilt u meer informatie over ons jachtglas?

Download hier de Royal-Maritiem brochure >> 

Neem een kijkje op de Royal-Maritiem website

Verlichtingsindustrie

De verlichtingsindustrie vraagt om een geheel eigen glasproduct. Het basisglasBranches moet bestand zijn tegen hoge temperaturen en daarom is thermisch gehard glas meestal het basis glapproduct binnen de verlichtingsindustrie.

Daarnaast is de vraag groot naar specifieke (kleine) afmetingen ipv grote platen glas. Er zijn weinig producenten die hierin kunnen voorzien. Nissink Business Glass heeft nauwe contacten buiten de EU die een constante aanlevering van speciaalglas voor de verlichtingsindustrie verzorgt. Zowel in grote als in kleine oplagen.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Utiliteitsbouw

Ziekenhuizen, kantoorpanden, bioscopen, winkels en garages, ook voor Branchesde utiliteitsbouw sector levert Nissink Business Glass met gemak binnen en buiten glas naar wens. Voor iedere glasoplossing is een keuze te maken voor de juiste glassoort, samenstelling en bewerking. Kijk bij glasoplossingen voor meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Woningbouw

De woningbouw sector heeft een grote en brede vraag naar glas in alle soorten Branchesen maten. Voor het gemak categoriseert Nissink Business Glass bv deze sector in Interieur en Exterieur.

Nissink Business Glass levert alle soorten glas voor de woningbouw. Hierbij moet worden gedacht aan verschillende soorten decoratief glas, veiligheidsglas, geluidswerend glas en brandwerend glas.
De glasoplossingen zijn onder andere :

 • douchecabines,
 • hardglazen deuren en puien,
 • scheidingswanden,
 • trappen,
 • kachels,
 • glazen wanden en
 • onderdelen van apparatuur.

Het exterieur van een woning heeft ook zijn specifieke eisen. Nissink kent de normering en handelt daar naar. Het exterieurglas zal daardoor altijd veilig en duurzaam zijn. U kunt onder andere de volgende glasoplossingen voor het exterieur verwachten:

 • Balkonbeglazing met verschillende deursystemen
 • Dubbelglazen ruiten
 • Geïsoleerde serres
 • Structureel verlijmde gevels

Royal-Curve - spiecialist in gebogen glas

Hierdoor zijn wij in staat thermisch voorgespannen (gehard) gebogen glas Branchesvolledig computer gestuurd te maken. Hierdoor is een grote nauwkeurigheid haalbaar, een korte “set up” tijd, waardoor snelle productie en hoge kwaliteit mogelijk is.
Door bewerkingen aan het glas toe te voegen zoals gaten, een ceramische bedrukking of andere wensen van de klant, zijn we een uitstekende partner binnen het gebogen glas segment!